Monday, 27 March 2017

Beginning of the Finnish Spring. Kevään tuloa Pohjanmaalla.

Tässä blogissa on ollut melkein kolmen kuukauden tauko! Olen ollut niin talviunessa, etten ole juuri liikkunut luonnossa. Saa nähdä tuleeko nyt keväällä muutosta asiaan. Eilen otin kuvia auton ikkunasta eli tässäpä vähän pohjalaista maaliskuuta. Kuvat eivät ole täydellisiä, koska ne on otettu liikkuvasta autosta. Mutta ihailen aina noita latomaisemia, samoin nyt ihailin tulvivia ojia ja kaikkia kevään merkkejä.4 comments:

 1. Tervetuloa takaisin blogimaailmaan. Teillä onkin jo keväistä. Meillä on vielä runsaasti lunta, joten puutarhatyöt ovat vielä pelkkää haavetta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Olen kyllä pitänyt kirjablogia nytkin, mutta tämä blogi on melkein unohtunut. Ei täälläkään vielä puutarhatöihin pääse, on kuitenkin vielä lunta pihassa sen verran.

   Delete
 2. Nuo latonäkymät ne minuakin kiehtoo. Nyt niitä kannattaisikin kuviin tallentaa, kun vähitellen varmaan alkavat kadota rapistumisen myötä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Siitä meilläkin oli puhetta, että kuinkahan kauan nuo ladot enää ovat tuossa. Moni latohan on maisemasta jo kadonnutkin. Siksi niitä kannattaa kuvata nyt.

   Delete