Thursday, 10 November 2016

Almost Snow. Melkein lunta.

Now there is already a little bit more snow even here, not much though, but these photos were taken last weekend in Jalasjärvi and then there was only something white on the ground. Photos were taken while we were driving, so I didn't have time to take anything like perfect photos...

Tässä vähän pyhäinpäivänä Jalasjärvellä otettuja kuvia, kun maassa oli vain juuri ja juuri valkoista. Nyt ainakin täällä kotona on jo vähän enemmän valkoista maassa, mutta ei paljoa vieläkään. Joissain kuvissa on horisontti törkeästi vinossa, kun hätäisesti otin näitä kuvia auton ikkunasta ohi ajaessamme...7 comments:

 1. Kauniita lumimaisemia. Maisemasta tulee kaunis, vaikka lunta olisikin vain vähän. Meillä sataa parhaillaan lunta, eli huomisaamuna pääsee varmaan lumitöihin. Mukavaa alkavaa viikonloppua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä vähäkin lumi piristää maisemaa. Täälläkin oli tullut illan tai yön aikana vähän lisää lunta, nyt maa peittyy kunnolla. Mukavaa viikonloppua sinullekin.

   Delete
 2. Teillä on siellä eksoottisen aukeita peltojakin :) Kyllä lumi tuo kivasti valoa. Ensi viikoksi on luvattu sitten vesisadetta..

  ReplyDelete
 3. Kauniita maisemia. Minä niin tykkään aukeista näkymistä. Oli ne sitten vesiä tai peltoja.

  ReplyDelete
 4. Ovathan aukeat näkymät ihan kivoja. Täällä nykyisellä kotipaikkakunnallani ei kylläkään ole kovin paljon peltoja tai ei ainakaan noin isoja. Harmi jos tulee vesisadetta, sitä en kaipaisi...

  ReplyDelete
 5. Täällä on lunta hieman enemmän, noin nilkkoihin asti nyt. Kyllä vähäinenkin lumi tekee valoisamman vaikutelman. Ei ole juuri tänä syksykautena tarvinnut vesisateessa ja pimeässä sateenvarjojen kanssa kävellä:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. On täälläkin nyt jo vähän enemmän lunta, maa peittyy kunnolla. Jalasjärvestä en tiedä. Mutta saapa nähdä, tuleeko vielä vesikelit...

   Delete