Monday, 10 October 2016

Walking in a Forest. Kävelyllä metsässä.

Yesterday I shared those photos of a rusty car and I had so many of them I didn't share anything else then. But I also took some other photos during that same walk. At first it seemed there was nothing interesting, but finally I managed to see many interesting things. At least interesting in my opinion.

Eilen jaoin ruosteisen auton kuvia ja jätin loput kuvat myöhemmäksi, kun niitä autokuvia oli niin paljon. Näinhän toki muutakin mielenkiintoista sillä kävelyllä, vaikka aluksi vaikuttikin siltä, ettei sillä reissulla ollut mitään kuvattavaa. Tässä joitain löytöjäni, naavaa ja myrskyn kaatamia puita. Hauska sattuma oli, kun olin juuri aamulla ihaillut Metsäntytön blogissa aivan uskomattomia naavakuvia, ja sitten löysin naavaa itsekin. Mutta täällä päin sitä ei ole niin paljon kuin tuolla Itä-Suomessa näkyy olevan. En ole koskaan nähnyt niin paljon naavaa kuin hänen kuvissaan oli, joten tässä teillekin linkki http://vuosientakaa.blogspot.fi/2016/10/naavapuiden-siimeksessa.html

Omat vaatimattomammat kuvani tässä.
Some beard lichen on trees.Some trees fallen during a storm.

Roots of a tree that had fallen during the storm.Roots, roots...


Still roots...

The photo is not clear enough, but here there are 4 or 5 fallen trees.

A peaceful Sunday walk.


Watch out for skiers, haha...

6 comments:

 1. Miten hauska yhteensattuma:) Ja nämä sun kuvat on sellaisia, että voisi melkein luulla, että olet kävellyt täällä. Tiemme tosin on muhkuraisempi, eikä löydy tuollaista liikennemerkkiä sentään. Minäkin olen kurkistellut monien kaatuneiden puiden juurakoita. Siinä näkee kuinka ohut maakerros niiden juurilla usein on ja ihmettelee, että ne ylipäätään voivat kasvaa ja pysyä pystyssä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Laitoin blogiini linkit tähän sun juttuusi, samoin siihen autonromuun:)

   Delete
  2. Kiva kun laitoit linkit, kiitos! Sepä hauskaa, että on niin samannäköisiä maisemia kuin teillä päin.

   Delete
  3. Kiva kun laitoit linkit, kiitos! Hauskaa, että oli niin samanlaisia maisemia kuin teillä päin :)

   Delete
 2. Kauniita metsäkuvia. Minulle tulee naavasta vähän synkkä fiilis ... Olen joskus kulkenut hyvin synkässä naavapuisessa metsässä. Mutta sinun kuvissasi paistaa aurinko ihanasti.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Silloin oli tosiaan mukavan aurinkoinen päivä.

   Delete