Sunday, 9 October 2016

An Abandoned Rusty Car. Hylätty autonromu.

Today we went for a walk in a forest, and at first it seemed there was nothing to take photos of. But after all I found many interesting details there. And the biggest treasure of the day was this ancient-looking car that someone must have abandoned there decades ago... The photos will tell you the rest of the story. And if you are interested in seeing photos of a ruined factory, let me share you a link http://huopalintu.blogspot.fi/2016/10/maailman-suurin-tulitikkutehdas-22.html . When I saw this car today, it reminded me of those photos I had just admired the other day.

Tänään kävimme kävelyllä ja kiersimme paikallisen pururadan lähellä olevan toisen lenkin, jossa yleensä olen liikkunut vain talvella hiihtäen. Aluksi minusta näytti siltä, ettei siellä ollut mitään kuvattavaa, mutta lopulta sieltä löytyikin yhtä ja toista mukavaa, upeimpana löytönä tämä ikivanhan näköinen auto, jonka joku oli hylännyt metsään varmasti vuosikausia sitten. Kuvat puhukoot puolestaan.

Samalla voin jakaa linkin ystäväni Huopalinnun blogiin, koska hänellä oli juuri aivan ihania kuvia raunioituneelta tehtaalta, ja ne muistuivat mieleeni tuota autoa ihaillessani. Linkki on http://huopalintu.blogspot.fi/2016/10/maailman-suurin-tulitikkutehdas-22.html .


Maybe hunters had enjoyed shooting through its doors...
Cones and twigs had conquered the car.

Rust and lingonberry twigs.

No door, no seats, no wheel, nothing...

This was left of the back seat. Sit down please...
Kind of a work of art.

The back seat again.Bye bye, car. Time to walk on.

4 comments:

 1. Sympaattinen autonromu :) Minua vähän harmittaa se tehdas jossa kävin kuvaamassa. Netissä oli juttua, että joku tyttö on tippunut siellä korkealta lattian läpi. Se paikkahan on oikeasti tosi vaarallinen. Kun me oltiin siellä, niin tiiliä tippui ylhäältä. Paikka pitäisi olla aidattu ettei sinne pääsisi. Toivottavasti kukaan ei loukkaannu siellä pahemmin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hui, onpa vaarallinen paikka se tehdas. Kamalaa että sille tytölle oli käynyt niin. Toivottavasti ei tule enempää vastaavia onnettomuuksia.

   Delete
 2. Mikä löytö! Juuri tämmöisiä kuvauskohteita minäkin haluasin löytää. Tuon ympärillä olisi mieluusti häärinyt myös kameran kanssa:) Olisipi mielenkiintoista tietää, minkämerkkinen tuo auto on ollut. Joku vanhojen autojen harrastaja osaisi kenties vielä tuosta merkin arvella. Mikähän tarina tuollakin kulkupelillä lienee ollut... Ruvennut jossain vaiheessa kreanaamaan tietysti ja omistaja suivaantunut siihen. Lopulta tuonne hylätty ja ammunnan maalitauluksi tullut.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olinkin ihan onnessani, kun huomasimme tuon auton. En ollut tiennyt sen olemassaolosta ennen ollenkaan, mutta siitä ympäriltä oli hakattu metsää, joten nyt se näkyi sinne polulle. Se oli tosiaan yllättävä löytö ja päivän piristys!

   Delete